Kucharz/Kucharka

Branża: gastronomia
Miejsce pracy: Biskupice Podgórne

Opis stanowiska:
•  przygotowanie dań kuchni ciepłej i zimniej zgodnie ze standardami,
•  dbanie o porządek w miejscu pracy.

Wymagania:
•  doświadczenie na podobnym stanowisku w kuchni polskiej min. 4 lata,
•  aktualna książeczka sanitarno – epidemiologiczna,
• umiejętność pracy na recepturach,
• praktyczna znajomość systemu HACCP.

Oferujemy:
• pewna pracę od zaraz,
• atrakcyjne wynagrodzenie,
• profesjonalne szkolenie oraz wdrożenie do pracy,
• pracę zmianową i możliwość ustalania grafika.

Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy o aplikowanie przez przycisk poniżej

Prosimy o dodanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu obecnych i przyszłych rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).

Podziel się

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Wyszukaj oferty pracy

Oferty Pracy